VOOR WELKE VAKKEN VERZORGEN JULLIE BIJLES?

In principe verzorgen wij bijles voor alle schoolvakken en ondersteuning in leren en/of plannen. Indien wij een aanmelding binnenkrijgen voor een vak waar normaal gesproken weinig tot geen vraag voor is, doen wij alsnog ons best om zo snel mogelijk een bijlesgever te regelen. U kunt zich dus gewoon voor elk vak aanmelden, waarna u na de aanmeldingsdeadline vanzelf bericht krijgt van ons of de bijles door kan gaan. 

Mocht u echter nog steeds twijfelen of wij een specifiek vak aanbieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen !


Waar vindt de bijles plaats?

De bijlessen van Studiebegeleiding VDL vinden plaats op de betreffende school. De bijlesgever regelt van tevoren een door de school beschikbaar gesteld lokaal en geeft dit door aan zijn groep.


Wanneer vinden de bijlessen plaats?

De concrete invulling van de dagen en tijden waarop de bijles plaats zal vinden, kunt u in overleg met de bijlesgever afspreken. Zodra de bijlesgever contact heeft opgenomen via WhatsApp, kunt u dus zelf aangeven wanneer de bijlessen het beste uitkomen. Indien het inplannen van de bijlessen volgens u niet naar behoren verloopt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij op korte termijn een geschikte oplossing kunnen vinden.


WANNEER KAN IK BEGINNEN MET DE BIJLES?

Bij Studiebegeleiding VDL wordt gewerkt met blokken van ±10 weken, waarvan telkens de startdatum op de website wordt vermeld. Mocht u later in het blok alsnog willen instappen, dan kunt u het aanmeldformulier invullen en zullen wij contact met u opnemen. Wij proberen dan om zo snel mogelijk de bijlessen van start te laten gaan. 


Kan ik altijd individuele bijles ontvangen?

In principe streven wij ernaar om de leerlingen zoveel mogelijk in groepen in te delen. Op deze manier kunnen leerlingen veel van elkaar leren, terwijl de vraag naar bijles ook behapbaar blijft voor de beschikbare bijlesgevers. Indien individuele bijles duidelijk de betere keuze is (problemen met plannen; opstromen; grote achterstand), dan zullen wij uiteraard individuele bijlessen aanbieden. Voor de rest houden wij bij de groepsvorming zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur, maar zullen wij, waar mogelijk, altijd overgaan tot groepsbijlessen. 


Wat als er geen groep gevormd kan worden?

Wanneer er geen groep gevormd kan worden, zullen wij u altijd de mogelijkheid tot individuele bijlessen aanbieden. Mocht u hier geen behoefte aan hebben, dan zullen wij de betaling terugboeken en u informeren indien er later in het blok toch nog een groep kan worden gevormd vanwege extra aanmeldingen. 


Ik heb mij aangemeld en betaald, maar nog geen reactie ontvangen.

Over het algemeen worden alle aanmeldingen in het weekend voor de startdatum van het nieuwe blok verwerkt, waarna u in de loop van dat weekend een reactie van ons kan verwachten. Indien alles goed is verlopen, zal de bijlesgever uiterlijk maandags een WhatsApp groep aanmaken en contact opnemen met de groep. 


HET BLOK IS AL BEGONNEN, KAN IK MIJ NOG AANMELDEN?

Indien het blok al begonnen is, kunt u zich nog steeds aanmelden voor onze bijlessen door het aanmeldformulier op de website in te vullen. Wij zullen vervolgens kijken of er nog een groep en bijlesgever beschikbaar is, waarna wij contact met u zullen opnemen. De kans op een groep en een bijlesgever is echter het grootst wanneer u zich aanmeldt voor de aanmelddeadline. 


Wat als er geen klik is met de bijlesgever?

Wanneer u ontevreden bent over de bijlessen van de huidige bijlesgever, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen vervolgens de situatie evalueren en indien nodig een nieuwe bijlesgever op de groep zetten.