Einde schooljaar 2015/2016

Comment

Einde schooljaar 2015/2016

Onderhand is blok 3 van Studiebegeleiding VDL afgelopen en loopt het schooljaar op zijn einde. Wij willen u bedanken voor uw bijdrage  dit jaar en wij hopen uiteraard dat u volgend jaar weer met goede moed onze bijlessen wilt gaan volgen.

Alvorens u dit schooljaar helemaal achter u laat, willen wij u vragen om het evaluatieformulier van het laatste blok in te vullen, zodat wij een goed beeld kunnen vormen van uw ervaring bij ons en hoe wij Studiebegeleiding VDL volgend jaar nóg beter kunnen maken!  U kunt dit formulier vinden op onze site:
http://www.studiebegeleidingvdl.com/evaluatie-blok-3.

Alvast bedankt voor het invullen en een hele fijne vakantie gewenst!

Met vriendelijke groet,

Het team van Studiebegeleiding VDL

Comment

Blok 2 2015/2016 van start gegaan

Blok 2 2015/2016 van start gegaan

Op 11 januari zijn we van start gegaan met het tweede blok van schooljaar 2015/2016. Hiervoor hebben we een flink aantal nieuwe bijlesgevers mogen verwelkomen uit 4 en 5 VWO, met het oog op de vertrekkende bijlesgevers uit de examenklassen.

De namen van de bijlesgevers zijn: Banu Markandu (4V), Esmee Beugelaar, (5V) Lauren Bulters (4V), Loes Velthuis (4V), Mart Haafkes (4V), Mirre Hilt (4V), Siva Markandu (4V) & Tippy Rolink (5V)

Mocht u dit blok nog willen instappen, vul dan het aanmeldformulier in op de website en neem contact op via de contactpagina. Wij hopen dat de startdatum van blok 3 zo snel mogelijk bekend is.